PDA

View Full Version : clone tuner and original box



Magnu420
02-04-2010, 11:18 PM
will a clone sat tuner work on an original dm600

fergalsworld
02-04-2010, 11:24 PM
Yes aslong as its a dm600 one.

Sicilian
06-04-2010, 08:46 AM
Some of the clone tuners are not as sensitive though. So buy from a reliable source.