PDA

View Full Version : password by pass?



muta
08-02-2007, 11:50 PM
i have two pc's at home my daughter uses the other,i set it up but now i cannot get into it as i have forgotten the password.you cannot download or do nothing to it as you have to be the admin to anything.is there anyway apart from reinstalling windows?

countryboy
09-02-2007, 12:35 AM
i think boot up in safe mode to control go to user account and delete the password . not sure though . i know i removed it before when my son created a admin account .

y2krog2000
09-02-2007, 05:50 AM
If you have forgot the password then you might not have put a password in try just clicking ok when it asks you for a password if there is none set it will let you on :D .

muta
09-02-2007, 07:30 PM
i have put a password infact i set it as administrator.

y2krog2000
09-02-2007, 07:51 PM
So if you can log onto windows then just click start then click your name at the top of the start menu then click home, and you should be able to change the details of your account change your login options to welcome screen instead of classic and it wont ask you for a password again.

Hunter
09-02-2007, 08:11 PM
i use ERD commander it allows you to get into windows and change passwords

Hitman
09-02-2007, 10:03 PM
There is a file that u can put onto a disc that will reset it....full instructions included.....If you give me your email address ill send it to you!

muta
09-02-2007, 11:18 PM
@hitman tired to send you pm but wont let me as i have few posts.

ohdear
18-02-2007, 01:35 PM
Just start up in safe mode go to users accounts and delete the account......restart........problem solved.

Jayne.

crm
19-02-2007, 12:35 AM
used this one on one of the xp workstations at work as someone had changed the password for us, the link is Offline NT pw & reg-editor, bootdisk (http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html)

biglew5k99
19-02-2007, 10:05 AM
All conviniently forgetting windows XP installes with two administrator accounts, admin and administrator, bot are admins and you only set the password for one during install the other has no password, quick system break in, this is not so commonly knowna and it also works on customs and exercise PC's so possible your company dont know about it either lol

evilclive
28-02-2007, 12:12 AM
Forgot the Administrator's Password? (To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. This link will tell you what to do.

Treb
01-03-2007, 01:19 PM
What you need is winternals or a copy of it, if you have access to the newsgroups then do a search on there, just boot up CD then use locksmith to change the password.

muta
05-03-2007, 11:31 PM
thx everyone sorted.got erd from a friend.